Wat we doen

MijnMemografie.nl heeft als doel uw verhaal of belevenis op een integere, meeslepende en aantrekkelijke wijze op schrift te stellen. Het verhaal kan betrekking hebben op een specifieke herinnering, gebeurtenis of periode uit uw leven, maar het kan ook gaan over uw carrière, een bedrijfsgeschiedenis of een compleet levensverhaal van uzelf, uw familie of zelfs een overleden voorouder. Uw verhaal wordt op een moderne, aantrekkelijke en professionele wijze uitgewerkt waarbij u altijd zelf de regie blijft houden: u bepaalt wat er in de memografie komt, in welke vorm het wordt uitgewerkt en opgeleverd, of het gepubliceerd mag worden of juist voor uzelf of familie moet blijven; het is uw memografie!

De memografen van MijnMemografie.nl beschikken over uitstekende schrijf- en interviewvaardigheden en worden op basis van relevante kennis, ervaring en persoonlijkheid bij u en uw verhaal geselecteerd. De memograaf maakt gebruik van slimme methoden en technieken om uw verhaal helder en compleet te krijgen en verrijkt het waar gewenst en relevant met algemene en historische wetenswaardigheden waardoor uw persoonlijke verhaal een herkenbare, maatschappelijke en historische context krijgt.

Bent u er ook aan toe om uw verhaal uit de doeken te doen en vakkundig uit te laten werken op papier? Zou u het aandurven en wilt u weten wat MijnMemografie.nl daarin voor u kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.