Sonate van een laatbloeier

Het leven van Sofie Witteveen

Sonate van een laatbloeier is de eerste uitgave van MijnMemografie.nl van een Levensmemografie. Nadat de privéversie helemaal naar wens van de hoofdpersoon was afgerond en gedrukt is het verhaal geanonimiseerd. De namen van alle vermelde personen in het boek zijn fictief gemaakt, adressen en woonplaatsen gewijzigd en foto’s waar nodig onherkenbaar bewerkt. Bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangt u gratis een exemplaar van deze variant.

Boeken SVL 2

Het verhaal

We schrijven het jaar 1930 als op 21 februari in het deftige Wassenaar Sofie Wilhelmina als vijfde kind van de familie Witteveen wordt geboren. Deze koude maar stralende vrijdag markeert het begin van het intrigerende leven van Sofie dat zij drieëntachtig jaar en een bewogen leven later aan het papier besluit toe te vertrouwen.

Haar levensloop blijkt een buitengewoon meeslepend en verrassend verhaal te zijn. Niet alles is wat het lijkt en Sofie krijgt de nodige uitdagingen te verwerken en mysteries te ontrafelen. Haar leven kent onverwachte wendingen, rijkdom en vriendschappen, liefdes maar ook onzekerheden, vertwijfeling en verdrietige momenten. Het is een persoonlijk relaas waarin we echter ook veel van onze vaderlandse geschiedenis zullen herkennen. Een bewogen en bevlogen levensverhaal van een nuchtere, hartelijke en muzikale vrouw die gaandeweg ontdekt wie ze werkelijk is en daarin haar geluk vindt. Een sonate van een laatbloeier…

Uw verhaal ook hier?

Deze Levensmemografie is geschreven door Paul Graat van MijnMemografie.nl. MijnMemografie.nl werkt uw persoonlijke verhaal of belevenis op professionele en integere wijze uit tot een meeslepend en aantrekkelijk boekwerk. Ook iets voor u? Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!