De Prijzen

Een prijs per pagina

Zoals u wellicht al heeft gelezen behelst het uitwerken van uw memografie veel meer dan het simpelweg optekenen van alle gedenkwaardige feiten en dat kost veel tijd waardoor de kosten lang niet altijd in ieders budget zullen passen. MijnMemografie heeft als doel om een eigen bestseller voor een zo groot mogelijk publiek bereikbaar te maken en het uit de exclusiviteit te halen. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het verhaal en de uitwerking kunnen we door onze efficiënte werkwijze, het feit dat we alles in eigen beheer uitvoeren en de creatieve uitgave varianten, de kosten voor u zo laag mogelijk houden.

Alle hieronder genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

De Privé uitgave

Prijs per pagina: € 49,-

Bij de Privé uitgave variant werken we het verhaal specifiek voor u persoonlijk uit. U beslist zelf aan wie u uw boek wilt geven of laten lezen. De prijs per pagina is een ‘all-in’ prijs en betekent: inclusief interviews, uitwerking, fotoselectie, historische verrijking, opmaak, ontwerp omslag en vijf luxe uitgaven in kleur en hardcover. De minimale afname is honderd pagina’s.

Tot een pagina rekenen we een uitgewerkte en door u goedgekeurde pagina van gemiddeld 250 woorden. Pagina’s die niet worden berekend zijn o.a. : voorbladen, titelpagina’s, lege pagina’s of pagina’s met minder dan 50 woorden, gehele fotopagina’s, enz.

Voorbeeld:

Indien we op de minimale variant van 100 pagina's uitkomen (waarbij het boek in zijn totaliteit bijvoorbeeld wel 125 bladzijden kan tellen) is de totale prijs die u betaalt: € 4.900,- .

Nabestellingen

Hardcover kleur, prijs per boek: € 26,95 *

Softcover zwart-wit, prijs per boek: € 16,95 *

* Bij een bestelling van meer dan 10 exemplaren ontvangt u 10% korting, bij meer dan 100 exemplaren ontvangt u 15% korting.

* Er zijn nog vele andere drukvarianten mogelijk. Heeft u specifieke wensen? Vraag ons naar een prijs op maat.