Varianten

Gewone mensen bestaan niet! Dat is het motto van MijnMemografie. Iedereen heeft wel een verhaal dat de moeite waard is om vast te laten leggen, en liefst in een mooi vormgegeven en pakkend geschreven boekwerk. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om uw eigen biografie, dat van uw voorouder(s) of hele familie. Misschien heeft u wel een eigen (familie)bedrijf opgebouwd en gerund of juist overgenomen en voortgezet of heeft u met veel verve en passie een carrière opgebouwd, misschien wel in de sport, kunst of in het zakenleven?

Vier basisvarianten

MijnMemografie heeft voor de meest voorkomende varianten specifieke werkwijzen ontwikkeld want elk van deze onderwerpen heeft zo zijn eigen bijzondere kenmerken en nuances. Iedere variant wordt op een aangepaste manier aangepakt maar altijd met het doel om tot een pakkende verhaallijn te komen zodat het een aantrekkelijk en toegankelijk geschreven boekwerk wordt waardoor het ook voor anderen een boeiende leeservaring zal worden. Dat maakt dat uw verhaal voort blijft bestaan voor diegenen voor wie u dat wilt. De vier basisvarianten van de memografie zijn hieronder weergegeven. Door te klikken op de link komt u bij een gedetailleerde beschrijving van de variant.

De Levensmemografie
De Carrièrememografie
De Familiememografie
De Bedrijfsmemografie

Staat uw doel of idee daar niet tussen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

U heeft al een uitgewerkt verhaal?

Heeft u al eens ooit een verhaal uit laten werken of heeft u zelf al een opzet of uitwerking gemaakt maar bent u daar niet tevreden over of wilt u daar meer mee doen of uithalen? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *